(foto: Sjoukje Veldkamp)
(foto: Sjoukje Veldkamp) Foto: Sjoukje Veldkamp

Jubileum en afscheid bij de Zonnebloem Angeren

Algemeen

ANGEREN - Op 14 februari hield de afdeling Angeren van de Zonnebloem haar jaarvergadering. De afdeling kon terugkijken op een vruchtbaar jaar waarin zij hun activiteiten kon realiseren door welwillende medewerking van de Angerense bevolking. Die steunde de afdeling door op ons te stemmen bij de 'Rabobank clubactie' en door hun statiegeld te doneren bij de 'Coop-statiegeldactie'. Ook 'Leefbaar Angeren' was ons gunstig gestemd.

Deze avond hebben we na 16 jaar afscheid genomen van John Kuster, die stopt als penningmeester én vrijwilliger. De voorzitter memoreerde aan het informele afscheid dat John ten deel viel tijdens het stamppottenbuffet, waar hij in het bijzijn van de gasten het beeldje 'waardering' kreeg overhandigd. Op deze avond was het definitieve afscheid waarin hij voor de laatste keer verantwoording aflegde van de het financiële wel-en-wee van de afdeling. De voorzitter overhandigde hem een grote bos bloemen als blijk van waardering.

Ook was er een heuglijk feit te constateren. Riet Kruijs is tien jaar vrijwilligster bij de afdeling. Riet is iemand waar je altijd op kunt rekenen, trouw bezoekt ze haar gasten en is er een activiteit, dan is Riet van de partij. De gasten stellen haar helpende hand zeer op prijs.

Ook weet ze al jaren op rij de meeste loten voor de afdeling te verkopen. Haar verdiensten werden onderstreept door het opspelden van het 'waarderingsspeldje' met daarbij behorende oorkonde van het Nationaal bureau en ook zij ging met een mooi boeket naar huis.

Uitgelicht

Digitale krant