Afbeelding

Startbijeenkomst Gendt.Vooruit

Algemeen

GENDT - Maandag 18 februari was het dan zover. De startbijeenkomst van Gendt.Vooruit. Waar willen wij als Gendtenaren ons in de komende tien jaar druk en hard voor maken? Wat zijn nijpende speerpunten waar zeker aan moet worden gewerkt? Een, voor Gendt, ongekend hoge opkomst (>150) geeft aan dat er genoeg ideeën zijn.

Deze ideeën worden door de werkgroep gerubriceerd en vervolgens in delen verder uitgewerkt. Iedereen die mee wil werken deze speerpunten verder gestalte te geven kan zich melden via Gendt.Vooruit@gmail.com. De grote thema's zijn: Onderlinge betrokkenheid, Wonen en veiligheid, Milieu duurzaamheid en natuur, Ondernemerschap en werkgelegenheid, Bereikbaarheid erkeer en vervoer, Jongeren en Overigen.

Wethouder Helga Witjes sloot de startbijeenkomst af met een pleidooi aan alle Gendtenaren om samen te gaan werken aan een mooie toekomst voor dit fantastische dorp aan de Waal. Houd de kranten, Facebook en Instagram (wordt volger van Gendt.Vooruit) in de gaten want daar gaat de werkgroep de verdere stappen op communiceren. Wij zijn er voor jullie en vragen jullie; doe mee aan dit initiatief! Gendt blijf in beweging, nu is het moment.

Uitgelicht

Digitale krant