Clubkampioenschappen Tennisvereniging Huissen in een nieuw jasje

Algemeen

HUISSEN - Laten we het dit jaar eens helemaal anders gaan doen! Dat was het idee van een groep enthousiaste leden van TV Huissen die dit jaar de organisatie van het toernooi op zich hebben genomen. Het doel: de clubkampioenschappen nog gezelliger maken én nog meer leden verleiden om mee te doen.

Wat is er dan anders dit jaar? De clubkampioenschapen zullen niet in een week, maar in vier dagen gespeeld worden: van 28 - 31 maart. Hiermee hopen we op mooie, drukbezette dagen op het tennispark. Daarnaast zijn vier dagen gemakkelijker in te passen in de volle agenda’s van onze leden.

Als tweede verandering zullen we niet singelen en mixen, maar spelen we alleen dames- en herendubbels. Mocht de opzet een groot succes worden, dan zullen later in het jaar nog de singels en mixen gespeeld worden.

De laatste noviteit is de mogelijkheid om je zonder partner in te schrijven. In de categorie 4/5 is dit verplicht, in de overige categorieën optioneel. Hierdoor zullen er nieuwe sterrenkoppels ontstaan op de baan, en nieuwe tennisvriendschappen worden gesloten.

Het thema van dit jaar is the battle of the sexes. Rondom dit thema worden twee leuke activiteiten georganiseerd tijdens het toernooi. Op vrijdagavond een pubquiz waarin de heren en de dames met elkaar de strijd aangaan. Op de finaledag organiseren we een proeverij met lekkere hapjes en drankjes. Maar ook de rest van de dagen zullen we ervoor zorgen dat het aan gezelligheid niet ontbreekt.

Wil je weer fit worden voor het nieuwe seizoen? Schrijf je dan in voor de clubkampioenschappen van TV Huissen!

Uitgelicht

Digitale krant