De rups van de buxusmot heeft zich helaas in veel buxusstruiken uitgeleefd...
De rups van de buxusmot heeft zich helaas in veel buxusstruiken uitgeleefd...

De lente is in aantocht, de tuin moet op de schop!

Algemeen

ANGEREN - Op zondag 3 maart is er tussen 13.00 en 13.30 uur gratis tuinadvies in Angeren. Een gerenommeerde tuinman zal gratis advies geven, zodat de tuin er deze zomer er weer prachtig bij staat. De architect komt om 13.00 uur aan in de Zahnstraat. Breng een foto van uw tuin mee voor goed en deskundig advies.

De maand februari is een mooie maand geweest en menigeen kan niet wachten om snoeischaar ter hand te nemen en de eerste bloemen te plukken uit eigen tuin. Ook vele mensen zitten nog met de schade van vorig jaar zomer. Door droogte is niet alles uitgekomen, maar ook door een vervelende mot zien er veel heggen en hagen er niet meer uit. Niet zo zeer de mot, maar de rupsen waren de boosdoeners.

Alvast een tip van de tuinarchitect is: ben er vroeg bij dan valt er in de zomer nog veel te genieten van uw tuin.

De architect en zijn team maken die zondag een ronde door Angeren, wellicht komt u hen tegen. Als u ze toch gemist hebben kunt u zich rond 16.00 uur melden op het tijdelijke kantoor gevestigd aan de Emmastraat 23 te Angeren. Op deze stek, hebben ze net iets meer tijd en als u een goede foto van uw tuin kunt laten zien dan zal het team u alle aandacht geven, die u, maar ook uw tuin verdient.

Uitgelicht

Digitale krant