Zonnebloem Gendt deelnemer Rabobank clubkascampagne

Algemeen

GENDT - Zonnebloem Gendt doet dit jaar ook mee met de Rabobank clubkascampagne.

Met de Rabobank Clubkas Campagne steunt Rabobank Oost Betuwe en Rabobank Maas en Waal verenigingen in Lingewaard en Overbetuwe en Maas en Waal. Hiervoor stelt De Rabobank een bedrag van 150.000 euro beschikbaar. De leden van de bank bepalen hoe dit geld verdeeld wordt.

"Ieder Rabobank lid mag van maandag 15 tot en met zondag 28 april in totaal vijf stemmen uitbrengen op zijn of haar favoriete clubs. Elke stem is geld waard. Dus hoe meer stemmen een vereniging krijgt, hoe meer geld dit oplevert. Dit geld besteden wij aan het organiseren van leuke activiteiten voor onze gasten van de Zonnebloem Gendt. De leden die mogen stemmen, ontvangen te zijner tijd een persoonlijke code en uitleg over de stemprocedure.

Alleen leden van de Rabobank mogen stemmen. Als je klant bent, ben je niet automatisch lid. Ben je nog geen lid, maar wel klant dan kun je tot 1 april lid worden en meestemmen tijdens de campagne. Het lidmaatschap kun je aanvragen via de website van de bank www.rabobank.nl/oostbetuwe onder het blokje 'De voordelen van het lidmaatschap'.

Nadat je lid bent geworden ontvang je voordat de campagne start per mail of per post een unieke code waarmee je kunt stemmen. Stemmen kan dan van maandag 15 - zondag 28 april. Heb je wel een rekening bij de Rabobank maar ben je nog geen lid, schrijf je dan nog in. Vraag dit ook bij familieleden en vrienden, en laat ze lid worden en natuurlijk straks stemmen op vereniging de Zonnebloem Gendt."

Uitgelicht

Digitale krant