Logo gemeentenieuwsonline.nl
(foto: Sjoukje Veldkamp)
(foto: Sjoukje Veldkamp) (Foto: Sjoukje Veldkamp)

Spellenmiddag Zonnebloem Angeren

ANGEREN - Op woensdag 20 februari was er in het dorpshuis in Angeren een spellenmiddag voor de gasten van de Zonnebloem. Vanaf kwart voor twee liepen de gasten binnen om er een gezellige middag van te maken.

Onder het genot van een kopje koffie/thee en een koek kon iedereen even bijpraten, daarna was er geen tijd meer voor. Nadat de gasten in groepjes verdeeld waren, begonnen ze aan de spellen. Er werd onder andere gesjoeld, rummikub, het keezenspel (een combinatie van pesten en Mens Erger Je Niet), dobbelsteenbingo en het hamertjesspel gespeeld.

Tijdens de spellen werden de gasten voorzien van een consumptie, een hapje en een knabbeltje. Onvoorstelbaar hoe het goed verzorgen van de innerlijke mens invloed heeft op de prestaties van mensen. Het is dan ook een geweldige ervaring om te constateren hoe fanatiek onze gasten, misschien wel daardoor, deelnamen aan de verschillende spellen. Winnen geeft kennelijk ook op latere leeftijd voor onze gasten nog steeds een kick.

Rond half vijf konden de gasten nog genieten van een heerlijke kop groentesoep en tenslotte een broodje beenham met - voor de liefhebbers - zuurkool en honingmosterdsaus gesubsidieerd door 'Leefbaar Angeren'. De middag was gepland tot vijf uur, maar liep uit. Rond half zes gingen de gasten voldaan en met een zeer tevreden gevoel huiswaarts.

Meer berichten