Logo gemeentenieuwsonline.nl

Bieb helpt met online belastingaangifte doen

LINGEWAARD - De aangifte voor de inkomstenbelasting komt er weer aan: vóór 1 mei moet deze via de online omgeving van de Belastingdienst worden ingediend. Vind je het lastig om je belastingaangifte online te doen en heb je hier hulp bij nodig?

De Bibliotheek Gelderland Zuid organiseert in Bibliotheek Bemmel en Bibliotheek Huissen gratis informatiebijeenkomsten om bij de Belastingdienst online je weg te vinden. Hiervoor hoef je geen lid te zijn van de bibliotheek.

Op woensdagmiddag 13 maart kun je van 14.00 tot 16.00 uur voor informatie over de belastingaangifte terecht in Bibliotheek Bemmel. Dezelfde bijeenkomst vindt op woensdag 20 maart van 14.00 tot 16.00 uur plaats in Bibliotheek Huissen. Tijdens deze bijeenkomsten leggen docenten stapsgewijs uit hoe de aangifte werkt. Daarna kun je thuis zelf aan de slag.

Je kunt je aanmelden in de bibliotheek of per e-mail via bemmel@obgz.nl (Bibliotheek Bemmel) of huissen@obgz.nl (Bibliotheek Huissen). Meer informatie? Neem contact op met Bart van Helvoort van de bibliotheek: bvhelvoort@obgz.nl of bel 024-3274950.

De Bibliotheek Gelderland Zuid organiseert ook de cursussen ‘Klik & Tik’ en ‘Werken met de digitale overheid’ voor mensen die (beter) met de computer willen leren omgaan. Tijdens de Klik & Tik cursus zet je je eerste stappen op het internet en tijdens ‘Werken met de digitale overheid’ leer je hoe je bijvoorbeeld een DigiD, huur- of zorgtoeslag aanvraagt. Kijk voor meer informatie op www.obgz.nl/digitaal-vaardig of vraag ernaar in de bieb.

Meer berichten