Afbeelding
Foto: sjaak veldkamp

Kasteel Doornenburg werft versterking op vrijwilligersmarkt

Algemeen

DOORNENBURG - De ambities van Kasteel Doornenburg liegen er niet om. Na een periode van hard werken aan een financieel en organisatorisch stevige organisatie, kan volgens het bestuur nu de aandacht worden gericht op groei van het aantal bezoekers én evenementen. Dat vraagt wel om meer vrijwilligers. Nieuwsgierig? Kom dan op zondag 17 maart naar de vrijwilligersmarkt. Welkom van 11.00 tot 14.00 uur.

De vraag is divers. Van gids tot ridder en van kaartverkoop tot communicatie. De mensen die er nu werken zijn op hun eigen manier erg betrokken bij het kasteel, weet voorzitter Menno Tillema van Stichting tot Behoud van den Doornenburg. "Het is prettig om te weten dat we de praktische invulling kunnen overlaten aan een groep gemotiveerde vrijwilligers."

Voor De Doornenburg zijn de volgende groepen actief. Rondleiding, kaartverkoop, museaal, cultureel, groen & klussen, Garnizoen van de Doornenburg en communicatie & PR, ondersteuning evenementen, en vele andere mogelijkheden. Beheerder Jeroen Maat, óók vrijwilliger. "Natuurlijk heeft elke vrijwilliger een persoonlijke reden om zich in te zetten. Maar we gaan voor een gezamenlijk doel. En dat is mensen te laten genieten van Kasteel Doornenburg."

Zondag 17 maart. De coördinatoren zijn aanwezig voor uitleg. Tot ziens tussen 11.00 en 14.00 uur.

Uitgelicht

Digitale krant