Vogelbeurs in Huissen

Algemeen

HUISSEN - Op zaterdag 9 maart wordt er ’n vogelmarkt gehouden bij Welkoop Huissen. Op deze vogelmarkt worden diverse vogels te koop aangeboden door vogelliefhebbers uit de regio, maar ook vogelhandelaren zullen aanwezig zijn. De entree is gratis.

Dit evenement wordt georganiseerd door Welkoop Huissen en vogelvereniging De Martel uit Huissen aangesloten bij de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers. "Als organisatie verwachten we ’n aanbod van kleurkanaries, vorm en postuurkanaries Europese cultuurvogels, maar zeker ook tropische en subtropische zullen er te koop worden aangeboden evenals parkieten. Als u van vogels houdt, is een bezoek zeker de moeite waard. Tevens kunt u velerlei vragen stellen over de vogels die men mag houden en kweken in gevangenschap. Liefhebbers van vogelvereniging De Martel uit Huissen zullen uw vragen graag beantwoorden. En als u dan toch aanwezig bent in de winkel van Welkoop Huissen, dan ziet u dat zij een groot assortiment vogelvoeder verkopen met daarnaast aanverwante accessoires – supplementen – eivoer en diepvries insecten voor onze vogels."

Openingstijden: zaterdag 9 maart van 09.00 tot 13.00 uur bij Welkoop Huissen Huismanstraat 44 in Huissen. Contactadressen voor info: www.vogelvereniging-demartel.nl, marktmeester Bert Rensen 026 3255902 en Welkoop Huissen. Voor communicatie vogelvereniging De Martel: Dennis Schuiling: d.schuiling@keukenman.nl; 026 8482108.

Uitgelicht

Digitale krant