Logo gemeentenieuwsonline.nl

Koffieochtend Zilverkamp in De Brink

HUISSEN - Op 7 maart is een ieder vanaf 10.00 uur weer welkom op de koffieochtend Zilverkamp in De Brink. Met dit keer als gast Cor Neijenhuis over zijn expositie ‘Nooit Gebouwd Huissen’ in het stadmuseum Hof van Hessen.

De expositie laat zien hoe anders Huissen eruit had gezien als bepaalde grootste projecten door waren gegaan. Inspiratie voor de expositie deed Cor op uit soortgelijke exposities in Amsterdam en New York.

Onze gast zal om 10.30 uur van start gaan, als de wandelaars ook binnen zijn en aan de koffie zitten. Daarna zal er nog even kort ingegaan worden op de ontwikkelingen rondom het ParticipatiePunt in Huissen Zilverkamp. Natuurlijk is nog genoeg tijd over om gezellig bij te kletsen, een vraag te stellen aan iemand van het ParticipatiePunt of het Energieloket. Neem de buurvrouw/-man of kennis mee en schuif gezellig aan koffieochtend op donderdag 7 maart van 10.00-12.00u in de Brink.

De expositie ‘Nooit Gebouwd Huissen’ is te zien in het stadsmuseum Hof van Hessen van dinsdag - zondag van 13.00 – 16.30 uur.

Meer berichten