Logo gemeentenieuwsonline.nl

Succesvolle deelname De Ward aan de LAC

BEMMEL - Zeven zwemmers van De Ward hebben met succes deelgenomen aan de Lange Afstandscompetitie (LAC) in Doetinchem. Zij verbeterden vijf persoonlijke records, één clubrecord en behaalden zesmaal een eerste plaats.

Cas Prinse was bij de heren het meest succesvol. Hij verbeterde drie persoonlijke records (50m vlinderslag, 200m wisselslag en 800m vrije slag) en werd op zowel de 200m wisselslag als de 800m vrije slag eerste. Ook Mathieu Gepkens behaalde een eerste plaats op de 400m vrije slag. Hij verbeterde verder zijn persoonlijk record op de 200m vrije slag. Een eerste plaats was er verder voor Mick Schüssel op de 2000m vrije slag. Sander de Vries verbeterde zijn persoonlijk record op de 400m vrije slag en eindigde als achtste op de 800m vrije slag.

Bij de dames zwom Liz Veltman naar een eerste plaats op de 1500m vrije slag. Zij verbeterde hierbij tevens het clubrecord. Anniek Takken eindigde op deze afstand als derde. Tenslotte tikte Lynn Verhoeven als eerste aan op de 200m wisselslag. Zij verbeterde ook hierbij haar persoonlijk record op deze afstand.

Meer berichten