Teejaater pan speelt komedie 'Geruchten'
Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto:

Teejaater pan speelt komedie 'Geruchten'

BEMMEL - Ook zo’n zin in een party? Het feestje ter ere van het 10-jarig huwelijk van Charley en Myra Brock kan ieder moment losbarsten. Of toch niet?

Als de eerste gasten, Ken en Chris Gorman arriveren, klinkt een geweerschot. Ze vinden Charley gewond op bed, maar Myra is in geen velden of wegen te bekennen. De Gormans hebben geen idee wat er precies gebeurd is. Toch proberen zij, als de volgende gasten binnenkomen, met smoezen de afwezigheid van de gastheer en gastvrouw te verklaren. Charley is namelijk vice-burgemeester van New York, dus hij kan geen schandaal gebruiken.

Terwijl de andere gasten binnendruppelen, wordt de brij aan leugens, roddels en geruchten alsmaar groter. Iedereen wordt erin gezogen. Maar hoe kan je hier vol overtuiging aan vasthouden, als je zelf niet precies weet wat er nou eigenlijk is gebeurd?

Teejaater PAN uit Bemmel speelt deze hilarische komedie met een verrassend slot, geschreven door de vermaarde toneelschrijver Neil Simon.
Het regie-stokje is dit jaar overgenomen door Joop Geurtjens, die vorig jaar bij PAN te zien was als speler. Ton Schurink is echter niet uit beeld. Hij neemt dit jaar één van de 10 rollen voor zijn rekening.

‘Geruchten’ is 5 keer te zien in cultureel centrum De Kinkel: vrijdag 5, zaterdag 6, vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 april. Alle voorstellingen beginnen om 20.00 uur. Kaartjes kosten 12 euro en zijn vanaf 1 maart te koop via www.teejaaterpan.nl en bij boekhandel De Toren van Bemmel.

Meer berichten