De Ward op lange baan in Nijmegen

Algemeen

BEMMEL - De zwemvereniging De Ward heeft deelgenomen aan het tweede deel van de limietwedstrijden lange baan in Nijmegen. De zestien deelnemende zwemmers verbeterden in totaal 31 persoonlijke records. Ook verdwenen vijf clubrecords uit de boeken.

Eline Baas kwam tot een verbetering van vier van haar persoonlijke records. Marijn Baas, Léon van Grevenbroek, Jon de Wit, Claudia van Grevenbroek en Anniek Takken verbeterden ieder drie persoonlijke records. Eline van Kempen, Inge Ruisch, Twan van Engen en Kiran de Wit stelden ieder twee persoonlijke beste tijden scherper. Tot een verbetering van één persoonlijk records kwamen Esmee Kok, Liz Veltman, Mick van Kempen en Mees Peters.

Marijn Baas zette twee nieuwe tijden neer. Léon van Grevenbroek, Mees Peters, Jon de Wit, Kiran de Wit, Inge Ruisch, Liz Veltman en Nienke de Vos zetten ieder op één afstand een debuuttijd neer. Liz Veltman werd op de 200m vlinderslag eerste. Stephan van Grevenbroek kwam nog uit op drie afstanden. Jon de Wit verbeterde het clubrecord op de 50m vlinderslag. Mees Peters zwom het clubrecord op de 400m wisselslag uit de boeken. Het clubrecord op de 200m schoolslag werd gezwommen door Eline Baas. Mick van Kempen pakte het clubrecord op de 200m wisselslag. Ook Liz Veltman verbeterde deze wedstrijd het clubrecord op deze afstand.

Uitgelicht

Digitale krant