Logo gemeentenieuwsonline.nl

Kom je basketballen bij Batouwe Basketball?

BEMMEL - Vanaf 15 maart start Batouwe Basketball weer met Sjors Sportief, en zit je in groep 3 - 6 dan kun je gratis drie basketballessen volgen om te ervaren of basketball ook wat voor jou is.

Batouwe Basketball is de grootste basketballvereniging in de regio. Van peanuts, mini’s tot recreanten: je bent altijd welkom om in Bemmel te basketballen. Batouwe Basketball is een teamsportvereniging voor jong en oud waar ontwikkeling van talent gecombineerd wordt met gezelligheid. Je kunt vanaf 6 jaar deelnemen bij onze jongste groep de ‘Peanuts’. Daarna kun je op basis van je leeftijd en talent doorgroeien naar de opvolgende teams en misschien wel naar ons dames 1 of heren 1 team.

Voor iedere wedstrijd in de Ere- en Promotiedivisie kiezen we een talentje van de week en dat betekent dat je als jeugdlid eregast bent bij ons dames 1 of heren 1 team.

Hoe gaaf is dat om als eregast te mogen proeven aan superspannende basketball wedstrijden! Kom gezellig meetrainen vanaf vrijdagavond 15 maart om 18.00 uur in De Schaapskooi in Bemmel.

Meer berichten