Logo gemeentenieuwsonline.nl

Thema-avond Lingewaard Energie: Wat te doen met mijn cv-ketel?

HUISSEN - Wat te doen met mijn cv-ketel? Deze vraag leeft onder veel bewoners van Lingewaard. Lingewaard Energie organiseert daarom op 12 maart in De Kuul op De Zilverkamp in Huissen een thema-avond met dit onderwerp.

Lingewaard Energie heeft twee inspirerende sprekers uitgenodigd voor de thema-avond. De sprekers sluiten aan bij de belangrijkste stappen van de energietransitie, minder energie verbruiken en duurzaam opwekken. De heer Bekkenkamp van Pluimers isolatie gaat ons meenemen in de mogelijkheden van isolatie. Met het isoleren van de woning wordt energie bespaard en gaat het comfort van de woning omhoog. Bijkomend voordeel is dat de energierekening omlaag gaat. Waardoor op den duur men geld overhoudt.

Naast isoleren is de manier van het huis verwarmen van belang. Hiervoor hebben we de heer Van Dijk van Remeha uitgenodigd die ons kan aangeven welke mogelijkheden hiervoor zijn. Voor nu en voor in de toekomst. Want dat is de vraag die beantwoord gaat worden: "Wat te de doen met mijn cv-ketel".

Tot slot wordt door de heer Albers van Van de Ree en partners ingegaan op mogelijkheden van financiering van de verduurzaming van de woning. De avond is 12 maart in De Kuul, Wagenweg 12e op De Zilverkamp in Huissen. Inloop 19.00 uur, het programma start om 19.30 uur. Voor koffie/thee wordt gezorgd.

Meer berichten