Logo gemeentenieuwsonline.nl
Het team van De Ward in Dortmund. (foto: Ester Ruisch)
Het team van De Ward in Dortmund. (foto: Ester Ruisch)

Succes De Ward bij Race Days

BEMMEL - Zwemvereniging De Ward heeft met veel succes meegedaan aan de gezellige en leuk Race Days in Dortmund. Aan dit internationale zwemweekend in Duitsland deden in totaal 32 verenigingen mee uit acht landen.

Caitlin Sülter was voor De Ward het meest succesvol Zij won een gouden medaille op de 50m vrije slag, 50m schoolslag en 50m vlinderslag. Op de 50m rugslag en 100m vrije slag behaalde zij zilver. Verder pakte zij nog brons op de 100m vlinderslag. Caitlin won verder, omdat zij over het geheel als beste had gezwommen, de Mini Cup voor dames uit 2009.

Mathieu Gepkens won goud op de 100m schoolslag, behaalde zilver op de 100m rugslag en won vijf bronzen medailles (50m, 100m en 200m vrije slag, 50m en 200m rugslag). Hij werd derde in de eindrangschikking voor de Mini Cup. Lyn Verhoeven won brons op de 400m vrije slag. Thomas Bergmans werd derde in de Mini Cup. Sander de Vries werd hierin achtste. en Felix Gepkens behaalde een negende plek in de Mini Cup.

Léon van Grevenbroek stelde zes persoonlijke records scherper. Dominique van Grevenbroek en Mees Peters verbeterden ieder vijf persoonlijke records. Iris de Schrijver, Jasmin Tmim, Twan van Engen verbeterden ieder vier persoonlijke beste tijden. Claudia van Grevenbroek en Niels Versteeg verbeterden drie persoonlijke records. Mila Otten, Inge Ruisch, Antwan van Engen en Stephan van Grevenbroek stelden twee persoonlijke records scherper. Victor Willemse en Anniek Takken stelden ieder één van hun persoonlijke records scherper. Anouk de Schrijver deed mee op zeven afstanden.

Meer berichten