Logo gemeentenieuwsonline.nl

Bemmel in de Mode: een 'spetterend' evenement!

BEMMEL - Bemmel in de mode wordt dit jaar gehouden op zondag 14 april van 12:00 tot 17:00 uur in het centrum van Bemmel. Naast de koopzondag en voorjaarsmarkt is er ook weer de spectaculaire modeshow.

En… dit jaar gaan we swingen, want we hebben als thema 'disco'! Dus wees gewaarschuwd, trek je dansschoenen aan, want stilstaan is bijna niet mogelijk. Op de promenade in het centrum worden twee shows gegeven. De eerste is om 13:00 en de tweede om 15:00 uur. De nieuwste trends in kleding, schoenen, brillen, accessoires, haarmode en zelfs fietsen worden door onze modellen, in alle leeftijdscategorieën, geshowd op de catwalk. Om al dat moois wat tijdens de modeshow gepresenteerd wordt te kunnen bemachtigen, zijn natuurlijk de winkels geopend van 12:00 tot 17:00 uur.

Verder zal in het centrum zal ook weer de voorjaarsmarkt zijn met een grote diversiteit aan kramen. Rondom het centrum is er voldoende gratis parkeergelegenheid. Om van Bemmel in de mode een compleet uitje te maken, kunt u die dag natuurlijk ook bij onze horecaondernemers terecht en de inwendige mens lekker laten verwennen.

"Maar we hebben nog iets! De deelnemende bedrijven van de modeshow willen u ook nog extra verwennen. Er zijn namelijk vier keer 2 VIP-arrangementen te winnen. Hoe u dit moet doen? Houd onze Facebookpagina Beleef Bemmel in de gaten en laat ons daar weten wie dit echt eens zou moeten winnen en waarom!"

Vanaf nu kunnen handelaren, hobbyisten en verenigingen zich inschrijven via: www.marktlijst.nl of bellen met Star Promotions: 010 5243434.

Meer berichten