Logo gemeentenieuwsonline.nl

Tennis voor jong en oud bij TC Bemmel

BEMMEL - Zondag 17 maart van 13.00 tot 16.00 uur zijn geïnteresseerden welkom om een kijkje te komen nemen of een balletje te slaan bij TC Bemmel. Tennis is een geweldige sport voor jong en oud.

Samen sporten bij een gezellige vereniging met diverse activiteiten voor alle leeftijden. Vergeet daarnaast de fysieke voordelen van tennis niet. Beter voor spieren, botten, hart, conditie en stressbestendigheid! Zondag 17 maart is er voor jeugd een kids tennis funbaan met springkussen. Daarnaast zullen selectiespelers diverse demonstraties geven en is er gelegenheid om gratis te tennissen; voor rackets en ballen wordt gezorgd. Ook voor 65+ers is er informatie over de speciale speelmomenten overdag op doordeweekse dagen.

Naast diverse interessante aanbiedingen om lid te worden zijn onze partners Sport2000 Snelders Elst en Eetwinkel Polly Bemmel van de partij met diverse aanbiedingen. De moeite waard voor leden en niet-leden om even binnen te wippen bij TC Bemmel waar binden en boeien centraal staat! Meer info of vragen: www.tennisclubbemmel.nl of sec@tennisclubbemmel.nl.

Meer berichten