Logo gemeentenieuwsonline.nl
De deBOL A4D Commissie. (foto: deBOL A4D)
De deBOL A4D Commissie. (foto: deBOL A4D) (Foto: deBOL A4D)

De deBol Junior Avond-4-Daagse komt er weer aan

BEMMEL - Heb jij er ook weer zo’n zin in? In die gezellige Avond4Daagse bij deBol in Bemmel? Wij wel! We zijn al heel druk met de voorbereidingen want op dinsdag 21 mei gaat ie alweer voor de twaalfde keer van start.


Iedereen vanaf vier jaar mag meedoen, maar als je nog geen acht jaar bent dan mag je alleen onder begeleiding van een volwassene meedoen. Dit jaar heeft de A4D Commissie gekozen voor het thema ‘Ridders en Prinsessen’. In een later persbericht wordt daar meer over verteld, maar we kunnen nu alvast verklappen dat er in de week van de A4D prinsessen in het kasteel van deBol wonen…


Ook als je niet meer op de basisschool zit, kun je met ons meewandelen! Jong of (wat) oud(er), iedereen mag meedoen en is van harte uitgenodigd om mee te wandelen met deze Avond-4-Daagse. De eerste voorinschrijving wordt gehouden op Koningsdag. Vanaf 11.00 uur kun je komen inschrijven in de A4D-kraam op het Kinkelplein. Iedereen (dus ook de begeleiding) betaalt inschrijfgeld. Je betaalt bij voorinschrijving 5,00 euro per persoon. Op 15 en 18 mei zijn er ook voorinschrijfmomenten.

Rabobank Clubkas Campagne
"Ook wij doen mee met de Rabobank Clubkas Campagne. Als u bankiert bij de Rabobank en u bent lid van de bank dan mag u 1 of 2 stemmen uitbrengen op deBol. Bent u nog geen lid van de bank dan kunt u zich tot 1 april aanmelden waarna u uw stem(men) kunt uitbrengen op bijvoorbeeld stichting deBol Bemmel. Wij zijn daar heel erg blij mee! Meer info staat op www.debolbemmel.nl.

Meer berichten