Logo gemeentenieuwsonline.nl
Lentekriebels 2018. (foto: Marcel Smit)
Lentekriebels 2018. (foto: Marcel Smit) (Foto: Marcel Smit)

Kerken in actie op Lentekriebels in Angeren

ANGEREN - Ook dit jaar doen de protestantse kerken van Angeren, Lent, Oosterhout, Ressen-Doornik, Bemmel en Gendt- Doornenburg mee met de ‘Lentekriebels’ in Angeren. Op deze gezellige zondag op 7 april zullen we met vrijwilligers van de kerken ook van de partij zijn.

De kerken hebben voor twee jaar een project in Guatemala geadopteerd, waarvoor ze op verschillende manieren geld proberen in te zamelen. Het project: ‘Bijen Brengen ’n Beter Bestaan’. Ze ondersteunen hiermee jongeren in Guatemala, die een inkomen proberen te krijgen uit het houden van bijen en het verkopen van de honing.

Op het kerkplein zullen verschillende kramen staan. Er zal een kraam zijn, waar koffie, thee, limonade met gebak et cetera verkocht wordt. Er komt een poffertjeskraam, en er zullen andere kramen zijn, met tweedehands boeken, leuke kleine spullen en zelfgemaakte artikelen, zoals kaarten en jam en een kraam met bloemstukjes. En natuurlijk zullen er ook potjes met honing te koop zijn.

Ook het koor ‘Schip Ahoy’ komt optreden op het kerkplein of in de kerk. "Het zou fijn zijn als u hiervoor een kleine bijdrage betaalt. Wij hopen dat iedereen die op zondag 7 april naar de Lentekriebels in Angeren komt, ook een bezoekje brengt aan het gezellige kerkplein voor de protestantse kerk, om zo het project te ondersteunen."

Meer berichten