Logo gemeentenieuwsonline.nl
Zandse Kerk, annex uitvaartcentrum en pastorie. (foto: N. Hubers)
Zandse Kerk, annex uitvaartcentrum en pastorie. (foto: N. Hubers) (Foto: N.Hubers)

'Op de koffie' in de Zandse Kerk in Huissen

HUISSEN - Stichting De Zandse Kerk verzorgt op woensdag 27 maart van 10.30 tot 12.00 uur, weer haar populiare koffieochtend. Een maandelijks terugkerend bijzonder ontmoetingsmoment in de sfeervolle Zandse Kerk.

"Wij kunnen terugkijken op een succesvolle koffieochtend op woensdag 27 februari met voor de eerste keer een aansluitende lunch, waaraan 65 gasten deelnamen. De zelfgemaakte soep en de ruim 200 belegde broodjes waren overheerlijk, Wij gaan dit in de toekomst zeker af en toe voortzetten. De aangename muzikale omlijsting door het gelegenheidsorkest, samengesteld uit muzikanten van de Bevelanders, Torkest en Rienbloazers, maakte het feest compleet.

Woensdag 27 maart 2019 organiseren wij weer het gebruikelijke koffieochtend. Alle tijd is beschikbaar voor gezellig bijpraten met vertrouwde deelnemers (vrienden, kennissen, buren, etc.). Maar ook kennis te maken met geheel nieuwe gasten, uitgenodigd door regelmatige bezoekers of door andere signalen aangetrokken om dit zeer populaire ontmoetingsevenement mee te gaan maken.

Vanaf 10.00 uur is de kerk voor onze gasten open en kunt u al vast binnenlopen om een plekje aan de gezellig ingerichte tafels uit te kiezen. Om 10.30 uur start het serveren van koffie en thee. Iedereen is welkom en aanmelden vooraf is niet nodig. Ons team van gastvrouwen verheugt zich op weer een grote opkomst van enthousiaste deelnemers. Dit alles onder het motto 'ontmoet elkaar, deel je verhalen, leer elkaar kennen en geniet van de gezelligheid'. Voor contact met onze werkgroep Koffieochtenden, mail info@zandsekerk.nl; bel 06-14803998; kijk op: www.zandsekerk.nl."

Meer berichten