Logo gemeentenieuwsonline.nl

De Ward bij Speedo jaargangwedstrijden

BEMMEL - Zwemvereniging De Ward heeft met vijf zwemmers deelgenomen aan de Speedo jaargangwedstrijden in het Zuid-Hollandse Leiden. Zij behaalden vier medailles en verbeterden in totaal elf persoonlijke records, alsmede vier clubrecords.

Caitlin Sülter was ook deze wedstrijd weer goed voor twee gouden medailles op de 50m vlinderslag en de 100m wisselslag. Op deze afstanden verbeterde zij ook haar persoonlijke records. Op de 50m vrije slag en de 100m vrije slag veroverde zij twee zilveren medailles. Op de 50m vrije slag zwom zij ook sneller dan voorheen. Op deze afstand, de 50m vlinderslag en op de 100m wisselslag verbeterde zij ook het clubrecord.

Mies de Wit verbeterde zijn persoonlijke records op de 50m vrije slag, 200m vrije slag, 100m rugslag en 100m wisselslag. In totaal kwam hij verder nog uit op de 100m vrije slag en 100m vlinderslag. Fenna Reijmers was ook goed voor drie persoonlijke verbeteringen op de 50m vlinderslag, 100m rugslag en 200m wisselslag. Op deze laatste afstand verbeterde zij ook het clubrecord. Verder kwam zij nog uit op de 400m vrije slag. Cas Prinse nam deel aan de 200m vrije slag en verbeterde op deze afstand nog zijn persoonlijk record. Tenslotte kwam Thomas Bergmans nog uit op de 100m rugslag.

Meer berichten