Stakingstoernooi Essentia groot succes

Algemeen

BEMMEL - Op vrijdag 15 maart was er een tafeltennis-stakingstoernooi bij TTV Essentia. Tientallen leerlingen van groep 3 - 8 die in verband met de staking vrij waren kwamen een balletje slaan.

Het gezellige en leerzame 'toernooi' stond onder leiding van Suzanne Dieker. Zij verzorgt op woensdagavond en vrijdagavond de training voor de leden van TTV Essentia. Voorafgaand aan het stakingstoernooi leerden de kinderen eerst de basis van deze sport. Hoe houd je een batje vast? Hoe sla je een bal? Vervolgens werden er enkele wedstrijden gespeeld. Al snel waren sommige kinderen al beter dan menig ouder! Dat wordt nog wat op de camping deze zomer! Als aandenken aan het gezellig samenzijn kregen alle kinderen na afloop een medaille mee naar huis.

"Mocht u zoon of dochter de smaak te pakken hebben gekregen dan kan hij/zij meedoen aan de trainingen. TTV Essentia biedt zowel op woensdagavond als op vrijdagavond jeugdtrainingen aan. Kan uw kind niet wachten om mee te doen, neem dan snel contact op via info@essentiabemmel.nl."

Uitgelicht

Digitale krant