Logo gemeentenieuwsonline.nl

TOP-Cabaret: Op sterk water

BEMMEL - Zaterdagavond 6 april is het tijd voor improvisatie en interactie met cabaretgezelschap Op sterk water.

Twee opties: Je kent Op Sterk Water en gaat dit jaar dus weer. Of je bent nog onwetend, maar staat open voor een ongeëvenaarde belevenis. Check dit seizoen in voor de nieuwste, ongelooflijk grappige, muzikale en interactieve show van Nederlands beste impro-cabaretgezelschap, bestaande uit Roemer van der Steeg, Tim Zeegers, Dave Luza en Daniël Koopmans. In Hotel spelen zij in op hét thema van de afgelopen tijd: gastvrijheid.

Het cabaretgezelschap werkt volgens een beproefde formule, maar heeft die tot in de finesses uitgewerkt. Die formule is simpel: vraag het publiek om steekwoorden, informeer bij een aantal naar hun werk- en privéomstandigheden en bouw daar een verhaal omheen. In dat bouwen van een verhaal zit hem de crux. Daarin onderscheidt de club zich van andere improviseerders. Hotel is verbale acrobatiek van het allerhoogste niveau, zonder vangnet! Op Sterk Water laat haar gasten onbedaarlijk lachen op een trip die ze nooit zullen vergeten.

Aanvang 20:30. Kaartjes kosten 16,00 eur per stuk en zijn te bestellen op www.topbemmel.nl en tevens verkrijgbaar bij boekhandel De Toren van Bemmel en in de Theaterkerk, Markt 5, Bemmel.

Meer berichten