Logo gemeentenieuwsonline.nl

Kleibakkers zetten dorpsgenoten in het zonnetje!

Hans Demon met zijn Orde van de Vlinder
Hans Demon met zijn Orde van de Vlinder

HAALDEREN - We kunnen spreken van een zeer geslaagde maand maart. Een geweldige carnaval, waarbij heel Haalderen op de been was om er een groot feest van te maken.

"Prins William du Verve kon zijn geluk niet op; een gevuld thuishonk, met Seven Days als klapstuk op de zaterdagavond als swingende band. Ook is er een aantal gewaardeerde Haaldernaren en tevens Kleibakkers in het zonnetje gezet. De foto's van deze uitreikingen hadden de lezers nog van ons tegoed. Zo werden Tinus en Lies Sweers een weekje voor de carnaval geëerd met de taart die door ons Prinsenpaar was gedecoreerd.

Op carnavalszaterdag was het de eer voor Hans Demon om uit handen van de burgemeester de Orde van de Vlinder uitgereikt te krijgen. Tijdens het avondprogramma kreeg de familie Reijmers de spotlights op hen gericht. Zij werden onze Grootste Kleibakker van dit afgelopen jaar. Allen zetten zich in om carnaval in Haalderen springlevend te houden. Tinus en Lies zijn bij zo'n beetje alle verenigingen verbonden in het dorp. Altijd bereid hun steentje bij te dragen. Hans Demon droeg zijn steentje bij tijdens het jeugdcarnaval in Haalderen, maar helpt ook met de oud ijzer-actie en bij het ophalen van de advertenties. De familie Reijmers zien we bij alle facetten van de carnaval terug: dochters waren trainster van de dansgarde en vader Henri bakte de oliebollen altijd bruin!"