Logo gemeentenieuwsonline.nl
Frans Smit gaat nauwkeurig meten welke boule 'ligt'. (foto: Jeu de boulesclub Lingewaard)
Frans Smit gaat nauwkeurig meten welke boule 'ligt'. (foto: Jeu de boulesclub Lingewaard) (Foto: Jeu de boulesclub Lingewaard)

Dinsdagmiddag Jeu de boules in de buitenlucht

HUISSEN – De winter is zo goed als voorbij en we mogen beter weer verwachten. De hoogste tijd om de boules op te pakken om buiten te gaan boulen. Dat kan bij Jeu de boulesclub Lingewaard, aan het Kampstuk in Huissen.

"Want vanaf de maand april wordt er elke dinsdagmiddag vanaf 13.30 gespeeld. Twee wedstrijden spelen met desgewenst een pauze tussentijds. Dat duurt ongeveer twee keer 30 tot 45 minuten.

Jeu de boulesclub Lingewaard stelt net als het vorig jaar zijn banen weer open voor eenieder, die onze buitenbanen nog niet kent. "Elke dinsdag vanaf 13.30 uur bent u welkom en helpen wij u op weg. Wij hebben eventueel ook boules te leen en vooraf aanmelden is niet nodig als u om 13.15 uur maar aanwezig bent. U mag vier keer meespelen zonder enige kosten. Daarna staat het u vrij om wel of niet lid te worden van onze vereniging.

Wilt eerst eens komen kijken, ook dat is goed. Want op een mooie dag komen er al gauw een dertig mensen op af. Dus er is genoeg te beleven. Wij zijn gevestigd aan het Kampstuk 23 in Huissen (bij de brandweerkazerne.) Voor meer informatie kan men contact opnemen met Gerie Startman 06-20691224. Of kijkt u op www.jbcl.nl."

Meer berichten