Harry 'De Bok' Jeurissen. (foto: Fons Sluiter)
Harry 'De Bok' Jeurissen. (foto: Fons Sluiter) Foto: Fons Sluiter

Scouting Angeren organiseert tweede editie Zeepkistenrace Angeren

zondag 7 april 2019 12:00

ANGEREN - Vorig jaar vond tijdens de Lentekriebels de eerste editie plaats van de zeepkistenrace in Angeren. Mede dankzij de vele inschrijvingen, enthousiaste coureurs, de organisatie, presentatie en natuurlijk het mooie weer werd het een dag om niet snel te vergeten.

De ochtend begon met de opbouw van het parcours en de ontvangst van de coureurs. Na de diverse races in de verschillende leeftijdklasse kwamen er uiteindelijk meerdere winnaars over de streep. Mede dankzij de bijzondere bijdrage van Harry 'De Bok' Jeurissen, werden er ook prijzen uitgereikt voor originaliteit en de pechvogel. Ook dit jaar wil de organisatie opnieuw een editie neerzetten van dit spektakel en wel op zondag 7 april vanaf 12.00 uur.

Deze dag zal door niemand minder dan Bryan Schnidt aan elkaar gepraat worden met muzikale ondersteuning van DJ Guus. De organisatie in handen van Scouting Angeren, zal er alles aan doen om ook van deze editie weer een geslaagde dag te maken. Het parcours, dat nog steeds in de Molenstraat ligt, zal op enkele punten worden aangepast worden om nog meer spektakel te geven voor de rijders en toeschouwers. De prijsuitreiking zal om 16.30 uur plaatsvinden in de feesttent aan de Zahnstraat onder muzikale begeleiding van Summerland.