Optreden Angeren 2019. (foto: Geert de Bruin)
Optreden Angeren 2019. (foto: Geert de Bruin) Foto: geert de bruin

Schip Ahoy zingt uit volle borst op Lentekriebels

zondag 7 april 2019 13:30

ANGEREN - Op 25 maart 2012 -amper drie maanden na de start van het nieuwe Zeemanskoor- vertoonde Schip Ahoy met een tiental liedjes op het repertoire, voor het eerst zijn kunsten aan het publiek tijdens de Lentekriebels in Angeren.

Zeven jaar later, tijdens de komende editie van dit evenement op zondag 7 april, is dit inmiddels zeer bekende koor voor de achtste keer te gast, om de bezoekers te vermaken met een bont scala aan liederen van overal vandaan. Natuurlijk zijn het vooral de liedjes van de zee, die ten gehore worden gebracht, maar het publiek zal daarnaast ook kunnen genieten van gezellige sfeer- en gelegenheidsliederen, die het koor op zijn repertoire heeft staan.

Voor het eerst zal het zeemanskoor tijdens de Lentekriebels ook een optreden verzorgen in de protestantse kerk van Angeren. Hiermee verleent Schip Ahoy belangeloos zijn medewerking aan ‘Kerken in Actie’, een initiatief van de protestantse kerken uit de Oost-Betuwe. Op deze dag wordt er op het Kerkplein aan de Molenstraat actie gevoerd voor het Derde Wereld project ‘Bijen Brengen ’n Beter Bestaan’, waarmee jonge bijenhouders in Guatemala worden ondersteund. Deze uitvoering in de protestantse kerk aan de Molenstraat begint om 13.30 uur en iedereen is er welkom!

Het buitenoptreden van Schip Ahoy” vindt plaats op de grote podiumwagen en begint om 15.00 uur. Daar gaat het koor zoals gebruikelijk weer helemaal uit zijn dak en ieder die daar zin in heeft kan komen meegenieten, onder het motto 'Lentekriebels en Schip Ahoy', de juiste combi!