Weer record gebroken met aantal deelnemers open badmintontoernooi BC Gendt.

Algemeen

GENDT - Zondag 14 april vindt in Gendt het achttiende open badmintontoernooi plaats.

Het is weer een jaar met een record aantal aanmeldingen; 77 koppels! (vorig jaar was het ook al 77, het jaar daarvoor 64 koppels), circa 100 spelers. Al snel zaten we aan het maximum aantal koppels en moesten we werken met een reserve lijst. Een luxe probleem.

De diverse badminton koppels zullen zich zondagochtend weer melden voor de dames- en herendubbels in drie categorieën. ’s Middags zullen de gemengd dubbel wedstrijden gespeeld worden, eveneens in drie categorieën. De categorieën voor de koppels, zowel heren- als dames- en gemengd dubbel die deze dag uitkomen zijn categorie 6 competitieklasse en categorieën 8 en 9, recreanten klasse.

Na een lekker kopje koffie of thee en de nodige uitleg en (huis)regels beginnen de eerste wedstrijden om 09.00 uur. Omstreeks 12.00 uur zullen de mixwedstrijden (gemengd dubbel) gespeeld worden. "En om 17.30 uur hopen we dat alle wedstrijden gespeeld zijn en daarna zal de prijsuitreiking plaatsvinden."

De badmintonvereniging heeft een jeugdafdeling die op dinsdagavond traint. De senioren en recreanten trainen en spelen op de woensdagavond. Kom gerust een kijkje nemen op één van onze speeldagen in sporthal Walburgen in Gendt. Voor meer informatie Han Kuster (hankuster@upcmail.nl) en www.bcgendt.nl."

Uitgelicht

Digitale krant