Huurdersvereniging Gendt in gesprek met huurders

Algemeen

GENDT - Mevrouw Liesbeth van Beek, interim bestuursder/directeur heeft duidelijkheid geschapen over de plannen van de wooncorporatie met betrekking tot de toekomst.

Kijkend naar de toekomst met optie de voor en nadelen van een fusie, maar met het belang van de huurders voorop. "Wij willen graag alle huurders, dus niet alleen de leden van HV Gendt, uitnodigen om mee te denken,om samen als achterban te overleggen hoe verder."                

Op 10 april in zaal Providentia is de aanvang 19.30 uur, zaal open 19.00 uur. "Voor de pauze zal mevrouw L. van Beek de waarde van WsGendt toelichten. Welke meerwaarde is er nodig voor huurder. Proces en haalbaarheidsonderzoek fusie. De Hv zal na de pauze het volgende met u bespreken. Peiling over fusie voorwaarden. Open discussie over deze thema's. Uw huurprijs, [Wonen in Gendt] voldoende huurwoningen, dienstverlening van de Woonstichting, duurzaam/energiezuinig hoe kom ik aan een woning. Uw mening telt bij voorwaarden over fusie. Wij rekenen op uw komst dit in het belang van Ws Gendt" aldus meldt Hv Gendt.

Uitgelicht

Digitale krant