Afbeelding

Startbijeenkomst Lingewaards Sportakkoord

Algemeen

LINGEWAARD - Maak jij je debuut bij het Lingewaards Sportakkoord? Lingewaard zoekt spelbepalers voor selectie Lingewaards Sportakkoord. Samen gaan we in Lingewaard aan de slag om te komen tot een Lokaal Lingewaards Sportakkoord. Daarvoor zoeken we spelbepalers die samen de tactiek gaan bepalen voor het nieuwe sportakkoord.

Alleen ga je sneller, maar samen komen we verder. Dat is het motto bij de ontwikkeling van het Lingewaards Sportakkoord. In navolging op het Nationaal Sportakkoord dat in 2018 is ondertekend. Met ambassadeurs gaan we op zoek naar onze dromen en ambities. Dit wordt vertaald in een concreet sportakkoord om sport en bewegen nog beter op de kaart te zetten in Lingewaard.

Met spelbepalers uit Lingewaard willen we de juiste tactiek bepalen om te komen tot een lokaal sportakkoord. Daarvoor organiseren we een startbijeenkomst. We willen jou graag aan onze selectie toevoegen. De bijeenkomst wordt georganiseerd op:

Maandag 15 april van 19.30-21.30 uur in zalencentrum De Valom (Karstraat 2, Huissen)
Woensdag 17 april van 15.30-17.30 uur in zalencentrum De Valom (Karstraat 2, Huissen)

Kom jij het Lingewaards Sportakkoord supporten? Meld je dan aan voor een van de bijeenkomsten bij Nick van der Ham (sportcoach SWL) via N.vanderham@swlingewaard.nl. Ga voor meer informatie over het Lingewaards Sportakkoord naar www.lingewaardssportakkoord.nl.

Uitgelicht

Digitale krant