De orkestleden krijgen een toelichting op de details van Scary Symphony
De orkestleden krijgen een toelichting op de details van Scary Symphony Foto: Emile Stoffels

Scary Symphony in Doornenburg

Algemeen

DOORNENBURG – De concerten die de laatste jaren worden georganiseerd door harmonie Sint-Caecilia uit Doornenburg staan garant voor avondvullende muziekspektakels van hoog niveau. Met gepaste trots kijkt de vereniging terug op concerten als Sound of Liberty, Maestro, The Passion en de concertreeks Tempel of Boem van haar slagwerkgroep.

Geheel in lijn met deze evenementen is de harmonie momenteel volop bezig met haar volgende project met de naam 'Scary Symphony'. Op vrijdag 18 en zaterdag 19 oktober zal de Martinuskerk in Doornenburg worden omgetoverd tot muziektempel in Halloweensfeer en zal de harmonie er alles aan doen om weer een hoogwaardig programma ten gehore te brengen.

De eerste contouren van de line-up voor Scary Symphony zijn al zichtbaar. De muzikanten van het harmonieorkest zullen weer worden vergezeld door zang en dans. En ook zullen bijzondere gastmuzikanten onderdeel uit gaan maken van het programma. Meer details hierover zullen de komende tijd bekend worden gemaakt.

De voorverkoop voor Scary Symphony zal starten op zaterdag 1 juni. Kaarten zullen dan te koop zijn bij Spar Witjes en Ontmoetingscentrum in Doornenburg en bij Readshop Viergeven in Gendt. Noteer deze datums alvast in uw agenda, want Scary Symphony wordt weer een avond waar u bij geweest wilt zijn!

Uitgelicht

Digitale krant