Afbeelding

Zonnige start voor team 1 van TC Bemmel

Zakelijk

BEMMEL - De tennissers van TC Bemmel team 1 zijn verdienstelijk van start gegaan met een 3-5 overwinning op het gravel van Lewabo in Beneden-Leeuwen.

Karen Rombouts en Stefan Nab wisten hun openingswedstrijden in het enkelspel te winnen. Daarna wisten Stefan Nab en Nick van Boxtel het dubbelspel binnen te slepen. Met een 3-3 gelijke stand gingen de ervaren spelers van Bemmel de mixen in. Nick van Boxtel speelde met Karen Rombouts en Hilde ten Wolde stond naast Joost Geurts. Beide mixen werden degelijk binnengesleept, waardoor de eindstand op 3-5 voor TC Bemmel uitkwam.

De spelers van team 2, ook spelend in de 2e klasse gemengd, openden het seizoen thuis met een 2-6 nederlaag tegen Veenendaal 1. Gezien het verloop van de wedstrijden was de uitslag ietwat geflatteerd. Omdat het team een heer tekort kwam speelde de jonge Simon Dams mee in dit team. De punten werden binnengehaald door het enkelspel van Julia Danen die tevens ook de dubbel met Lonneke Muhlhaus won. Alle gespeelde driesetters werden helaas verloren.

Team 1 en 2 zijn dit seizoen in nieuwe kleding gestoken door de trouwe sponsoren Hans Buis Keukens en Sport2000 Snelders. Aankomende zondag speelt team 1 thuis tegen Daisy uit Apeldoorn. Aanvang is 10.00 uur. Team 2 mag het in Nijmegen opnemen tegen Rapiditas 2.

Uitgelicht

Digitale krant