Logo gemeentenieuwsonline.nl
Sint-Sebastianus bij paasvuur Gendt. (foto: Barry de Vries)
Sint-Sebastianus bij paasvuur Gendt. (foto: Barry de Vries)

Sint-Sebastianus verzorgt muziek tijdens paasvuur Gendt

GENDT - De show- en marchingband én het schuttersgilde van Sint-Sebastianus mogen ook dit jaar weer de muzikale omlijsting verzorgen tijdens het jaarlijkse paasvuur in Gendt.

Op eerste paasdag, 21 april, zal er eerst een muzikale hulde gegeven worden aan de 'vlam van Gendt' die door RDM Music, de organiserende vereniging, op het Julianaplein bekend gemaakt zal worden. Dit gebeurt rond de klok van 19.00 uur. Daarna vertrekt het gezelschap naar het terrein aan de Waaldijk, waar later op de avond 'de vlam' ontstoken zal worden.

Sint-Sebastianus vindt het, als echte Gendtse vereniging, van groot belang dat tradities binnen het dorp in ere gehouden worden. Daarom verleent het graag medewerking aan festiviteiten zoals het paasvuur, palmpasen en Koningsdag. Bovendien is het ook een mooi moment om de resultaten van de repetities, trainingsweekenden en exercitielessen de afgelopen wintermaanden te tonen aan het publiek in Gendt, in Lingewaard maar ook in Nederland en diverse Europese landen! Hierover zal de komende periode meer bekend gemaakt worden. "Wilt u de komende weken genieten van onze muziek en show? Dan zien wij u als publiek bij de evenementen in ons dorp!"

Meer berichten