Logo gemeentenieuwsonline.nl

Mooie tennisweek tijdens SportVillage Haalderen 25+ Open Tennistoernooi

HAALDEREN - Spannende wedstrijden waren er te bewonderen in Haalderen. Daarmee bedoelen we de tenniswedstrijden die gespeeld werden tijdens het negende SportVillage Haalderen Open. Het toernooi was dit jaar van 18 - 24 maart.

Tijdens het toernooi werd er gespeeld in zeven verschillende categorieën. Er is sprake geweest van een mooi deelnemersveld. Veel nieuwe deelnemers vanuit diverse verenigingen uit met name Lingewaard en Overbetuwe. Een mooie ontwikkeling! De weergoden zijn ons gunstig gezind geweest, alle wedstrijden zijn (behoudens blessures) zonder problemen uitgespeeld. Het weekend was ons gunstig gezind met lekker tennisweer. Gedurende de hele week en ook op de finaledag zijn er veel bezoekers een kijkje komen nemen bij de wedstrijden. De namen van de winnaars staan op www.toernooi.nl. Foto’s zijn te zien op de facebookpagina van tennisclub Haalderen.

"We hebben onze hoofdsponsor SportVillage en sponsor Impact Personeel hartelijk bedankt voor hun bijdrage aan dit toernooi. Daarnaast ook de sponsoren Jumbo, Wiecherink, Fietsreparaties Haalderen, Brambachtelijk Cafetaria, Kaandorp Interieurbouw, Dio Drogisterij, Bloemist Mimosa, De Gent, Alberdeco Chocolaterie, Haarmode Malinda, Sleutelservice Huting, Snelders Sport, Cafetaria Haalderen, Angela Kookgraag, Readshop Viergever, Slagerij Buurman. Ook de toernooicommissie. Speciale dank ging uit naar Renate, Ingrid en naar Sterre. En tot slot ook naar alle deelnemers en vrijwilligers die dit toernooi mogelijk hebben gemaakt."