Logo gemeentenieuwsonline.nl
Repeteren voor Robin Hood. (foto: Hannie Bouman)
Repeteren voor Robin Hood. (foto: Hannie Bouman)

De premiére van Robin Hood...

HUISSEN - Wie kent het verhaal niet? Van de man die van de rijken steelt en aan de armen geeft: Robin Hood! Nog even en dan gaat het doek open voor Kindertheater Kleine Kees.

De 32 acteurs in de leeftijd van 8-16 jaar hebben de afgelopen negen maanden gerepeteerd om het beste uit zichzelf te halen. Ze zijn uitgekozen uit de ruim 90 kinderen die afgelopen jaar auditie hebben gedaan om een plekje te bemachtigen in de cast van Kleine Kees. De kinderen hebben naast alle spel-, zang- en danslessen dit jaar ook een heuse workshop ‘acteervechten’ gevolgd van de beste stuntman van Nederland: JP de Kam. De vechtscénes zijn dan ook spectaculair geworden!

Naast het spel dat de kinderen leveren wordt er ook dit jaar weer hard gewerkt aan het decor, wat met groots nog niet eens de lading dekt! De duizenden blaadjes die geknipt en geplakt zijn geven het gevoel dat je in een echt bos bent beland. Ook met de kleding van de jonge spelers zit het wel goed. Maandenlang is er genaaid en gepast om de kinderen de beste outfit op het podium te geven.

Benieuwd geworden naar Robin Hood? Reserveer dan snel je kaartjes via www.theater-kees.nl want de première is al uitverkocht! Speeldata: 20, 22, 28, 29, 30 april en 1, 2, 3 en 4 mei.

Meer berichten