Logo gemeentenieuwsonline.nl
Deelnemers De Ward aan Ranomi Cup. (foto: T. Verhoeven)
Deelnemers De Ward aan Ranomi Cup. (foto: T. Verhoeven) (Foto: T. Verhoeven)

Deelname De Ward aan Ranomi Cup

BEMMEL - Negen wedstrijdzwemmers van De Ward hebben in Den Haag deelgenomen aan de Ranomi Cup. Zij behaalden vijf medailles en stelden zeven persoonlijke records scherper.

Mathieu Gepkens behaalde goud op de 50m schoolslag. Hij verbeterde zijn persoonlijk record en het clubrecord op deze afstand. Daarnaast legde hij beslag op een bronzen medaille op de 50m rugslag. Verder verbeterde hij ook nog zijn persoonlijk record en het clubrecord op de 100m vrije slag. Caitlin Sülter mocht zilveren medailles in ontvangst nemen op twee afstanden, de 50m vlinderslag en de 100m vrije slag. Op deze twee afstanden verbeterde Caitlin haar persoonlijke beste tijden en de clubrecords. Zij pakte ook het clubrecord bij haar debuut in een 50-meterbad op de 200m wisselslag. Fenna Reijmers zwom bij haar eerste deelname op de 100m schoolslag in een 50-meterbad naar een bronzen medaille en verbeterde het clubrecord. Verder deed zij nog mee op de 100m rugslag.

Thomas Bergmans zwom op de 50m vlinderslag als op de 100m rugslag naar een nieuwe persoonlijke beste tijd en een clubrecord op de eerste afstand. Mies de Wit verbeterde zichzelf eveneens op de 50m vlinderslag. Ook kwam hij voor het eerst uit op de 100m vrije slag.

Lynn Verhoeven deed in het 50-meterbad voor het eerst mee aan de 100m rugslag en de 100m schoolslag. Steijn Bosman debuteerde op de 100m vrije slag en de 100m rugslag. Cas Prinse startte voor het eerst op de 100m rugslag. Anouk de Schrijver kwam tenslotte nog uit op de 50m vlinderslag.

Meer berichten