Logo gemeentenieuwsonline.nl
Publiek geniet van orkest in de tuin en zangers op het dakterras. (foto: Maarten J. Eykman)
Publiek geniet van orkest in de tuin en zangers op het dakterras. (foto: Maarten J. Eykman) (Foto: Maarten J. Eykman)

Gezocht: Gastvrije én enthousiaste tuineigenaren + podiumdieren voor Struinen in de Tuinen Huissen !

HUISSEN - Op zondag 7-juli speelt, zingt, danst en struint de hele stad voor het eerst door de tuinen van Huissen.

Tijdens Struinen in de Tuinen verandert het Huissense groen in tijdelijke podia met een intieme sfeer. Singer-songwriters met een gouden strot op het dakterras, hilarisch cabaret in de stadstuin of indrukwekkende koren rondom de vijver, bij Struinen in de Tuinen kom je van alles tegen. Elke act speelt 3 x een optreden van 30 minuten en alle optreden zijn gratis te bezoeken. Ontdek deze tuinen van Huissen, de gastvrijheid van je buren en het talent van de stad!

Tuinen gezocht

Heb jij een tuin en wil je je buren en stadsgenoten verwelkomen voor een lokale act? Struinen kan op balkons en dakterrassen, in de voor- en achtertuin. De grootte van je tuin maakt niet uit; daar wordt in de programmering rekening mee gehouden. Meld jouw tuin ook aan voor 30 april.

Podiumdieren gezocht
Heb je geen tuin maar wel een fantastisch optreden? Dan zijn wij ook op zoek naar jou! We verwelkomen alle acts, of je nu zomerse deuntjes speelt op je akoestische gitaar of het publiek laat gieren met een cabaretshow. Als je jouw liefde voor het podium wilt delen met de bewoners van de stad, meld je dan snel aan! Opgeven kan nog tot en met 30 april.

Info

Struinen in de Tuinen is zondag 7-juli van 12:00 - 17:00 uur. Info en aanmelden via www.struinenindetuinen.nl/huissen. Ben je nog een beetje terughoudend omdat het nieuw en onbekend is? Niet nodig; in andere steden is het succes afgelopen jaren al bewezen!

Meer berichten