Afbeelding

(Toekomstige) deelnemers aan de 48e SJOC Avondvierdaagse

Algemeen

HERVELD - Van 10 - 15 juni is het weer zover. De avondvierdaagseweek met de feestelijke opening, het pleinfeest na de intocht en het grote pleinfeest als afsluiting van onze wandel-, en feestweek.

Dit jaar organiseert de S.J.O.C. voor de 48e keer de avondvierdaagse. Er zal weer een grote feesttent komen te staan, tijdens de week, zodat we niet geheel afhankelijk zijn van het weer. Noteer maar vast in uw agenda wat er wanneer te doen is.

Voorinschrijfavonden in zalencentrum de Hoendrik in Herveld van 19.00 uur tot 20.30 uur: Dinsdag 28 mei en dinsdag 04 juni.

Wandelavonden: Dinsdag 11 juni - vrijdag 14 juni.

Opening op maandag, 2e Pinksterdag, 10 juni 2019 vanaf 14.00 uur met: muzikale omlijsting: Henri Degen. Er komt een voetbalkunstenaar en er zal een kleinschalige dierenparade aanwezig zijn. Verder zijn er diverse springkussens voor de kinderen. Ook kan er op deze middag nog ingeschreven worden.

Dinsdag 11 juni: Inschrijven van 13.00 tot 16.00 uur en van 18.00 tot 19.30 uur (15 km tot 19.00 uur)

Woensdagmiddag 12 juni: Creatieve Kindermiddag. Laat jullie verrassen.

Feestelijke intocht: Vrijdagavond 14 juni is de feestelijke intocht van de avondvierdaagse. Na de intocht is er het (gratis) Pleinfeest. De avond zal muzikaal omlijst worden door:

DJ Jordy, Trafassi, Eddy Walsh en Meezingteam.

Afsluiting: De feestweek zal spetterend afgesloten worden op zaterdag 15 juni met het S.J.O.C. Avondvierdaagse Pleinfeest met medewerking van: Party Band Tof, René Froger, 2Brothers on the 4th Floor en Snollebollekes. De kaartverkoop hiervan is al gestart op www.dehoendriktickets.nl.

Voor verdere informatie verwijzen wij u naar onze website: www.sjoc-avondvierdaagse.nl en wij zijn ook te volgen via Face-book en Twitter. Hou dit dus goed in de gaten! Wij hopen u allen te mogen begroeten tijdens onze wandel-, en feestweek. Tot dan!

Uitgelicht

Digitale krant