Logo gemeentenieuwsonline.nl
(foto: Sjoerd Willemsen)
(foto: Sjoerd Willemsen)

Koor 'Exotherm' uit Huissen, live in concert met Snollebollekes

HUISSEN - Op zondag 10 maart werden Ben Roelofs en Regina Dominicus van het koor 'Exotherm' voor een hele bijzondere uitdaging gevraagd. Sjoerd Willemsen, de artistiek leider die het aankleeddeel verzorgt voor de concerten van Snollebollekes op 29 en 30 maart in Gelredome zat met de handen in het haar. Het koor dat hij eerder had gevraagd had zich teruggetrokken.

Op dinsdag 12 maart werden de koorleden op de hoogte gebracht van de plannen. En wat Ben en Regina niet verwacht, maar wel gehoopt hadden, was het enthousiasme van iedereen. Het bleef in ieder geval nog lang onrustig na de repetitie. Er werd verteld wat van eenieder verwacht werd en in allerijl werd het koor aangevuld met partners, hun kinderen en werden mensen her en der benaderd, die zingen en entertainment een warm hart toedragen. Dit resulteerde uiteindelijk voor de vrijdag 51 en voor de zaterdag 50 gospelzangers en zangeressen.

Het was allemaal goed geregeld. Backstage had het koor een eigen kleedkamer, jaja en niet de minste namelijk de perskamer van Vitesse. Kleding werd gepast, kleuren werden gecombineerd, Trudie Kempkes poeierde links en rechts nog wat mensen bij en er werd nog even geoefend. Maar bovenal was het een rumoerige en gezellige boel. Nog even elkaar succes toewensen, zet hem op allemaal en bovenal geniet ervan! (Het vervolg leest u volgende week.)

Meer berichten