Logo gemeentenieuwsonline.nl
Winnaar Gerrit Jeurissen Award 2018. (foto: Frank Lambertz)
Winnaar Gerrit Jeurissen Award 2018. (foto: Frank Lambertz) (Foto: Frank Lambertz)

Nominaties Gerrit Jeurissen Award bekend

HUISSEN - De drie genomineerde initiatieven uit Huissen en omstreken strijden donderdagavond 25 april om de Gerrit Jeurissen Award 2019. Hiermee maken zij kans op een bedrag van 3.000, 1.500 of 500 euro. Daarnaast is er een publieksprijs van 250 euro beschikbaar gesteld door ONS Accountants en Belastingadviseurs.


De genomineerden (in willekeurige volgorde) zijn:

• Wijkvereniging ’t Kempke voor de aanschaf van een AED in de wijk en een financiële reserve voor toekomstige activiteiten (ter gelegenheid van het 40-jarig jubileum).

• Scoutingband Huissen voor de aanschaf van een trommel en twee trompetten ter vervanging en uitbreiding van hun instrumenten.
• Stichting Pay it Forward voor het onderhoud en de reparatie van een tweedehands bus, die zij gebruiken voor het vervoeren van kleding, meubels en andere goederen voor mensen met een (zeer) laag inkomen.

Programma
De genomineerden geven tijdens de prijsuitreiking een publieke presentatie van het project en de besteding van middelen. Tevens is er een korte terugblik naar de realisatie van het initiatief van de winnaar van afgelopen jaar. Het publiek mag stemmen en daarna zal de jury zich beraadslagen. Aan het einde van de avond worden de winnaars bekend gemaakt en de prijzen uitgereikt.

Geïnteresseerden welkom!
De prijsuitreiking op donderdag 25 april is vrij toegankelijk voor alle geïnteresseerden vanaf 19.30 tot circa 22.30 uur bij zalencentrum De Valom in Huissen. Meer informatie over de Gerrit Jeurissen Award staat op www.gerritjeurissenfonds.nl.

Meer berichten