Logo gemeentenieuwsonline.nl
Organisatie deBol Junior Avond-4-Daagse. (foto: deBol Bemmel)
Organisatie deBol Junior Avond-4-Daagse. (foto: deBol Bemmel) (Foto: deBOL Bemmel)

Inschrijven Avond4Daagse kan op Koningsdag

BEMMEL - Heb jij er ook weer zo’n zin in? In die gezellige Avond4Daagse bij deBol in Bemmel? We zijn al heel erg druk met de voorbereidingen want op dinsdag 21 mei gaat ie alweer voor de twaalfde keer van start!

Alle kinderen vanaf vier jaar zijn welkom! Maar als je nog geen acht jaar bent, mag je alleen onder begeleiding van een volwassene mee doen. Maar niet alleen de kinderen; ook als je niet meer op de basisschool zit, kun je met ons meewandelen! Jong of (wat) oud(er), iedereen mag meedoen en is van harte uitgenodigd om mee te wandelen met deze oer-gezellige Avond-4-Daagse!

deBOL heeft altijd een thema tijdens de Avond4Daagse. Dit jaar is gekozen voor het thema ‘Prinsessen en Ridders!’ Hoe dat er precies uit gaat zien, vertellen we je binnenkort. Houd deze krant dus goed in de gaten!

Inschrijven
De eerste voorinschrijving wordt gehouden op Koningsdag. Op het Kinkelplein staat een speciale deBolL Avond-4-Daagse kraam ingericht waar je tussen 12.00 en 17.00 uur kunt inschrijven. Iedereen (dus ook de begeleiding) betaalt inschrijfgeld! Je betaalt bij voorinschrijving 5,00 euro per persoon. Ook in mei zijn er nog enkele voor-inschrijf-momenten, binnenkort hoor je hier meer over. Kom ook inschrijven op Koningsdag en doe mee aan deze supergezellige Avond-4-Daagse!

Meer informatie wordt gegeven via stichting deBol, stichting.debol@planet.nl, 06 27507051 (Bep) of 0481 464591 (Anita) en www.debolbemmel.nl.

Meer berichten