Logo gemeentenieuwsonline.nl
Bloemschikmiddag Zonnebloem. (foto: N. Pinta)
Bloemschikmiddag Zonnebloem. (foto: N. Pinta) (Foto: N. Pinta)

Zonnige Zonnebloemmiddag vlak voor pasen

GENDT - "Een aantal weken geleden waren we op pad met de mannen, nu werd het tijd voor een damesaangelegenheid. Onder onze gasten werd al eens gesproken over bloemschikken."

"Dat vonden wij als Zonnebloem Gendt een leuk idee. Vorige week werden wij hartelijk ontvangen bij de familie Joosten aan de Kommerdijk. Natuurlijk opende we de middag met koffie met iets lekkers en daarna gingen we aan de slag om een mooi paasstukje te maken. Bijkomend voordeel het zonnetje scheen heerlijk en van de kleuren geel van de primula en blauw van de blauwe druifjes hielden we ons ook nog eens aan de mooie kleuren van de Gendtse vlag. Daarnaast was er nog de mogelijkheid om bij de bijen te kijken, de heer Joosten is imker en door het mooie weer waren de bijen behoorlijk actief. Het was een gezellige middag en ieder ging met een mooi paasstukje naar huis."

"Er wordt heel wat georganiseerd bij De Zonnebloem Gendt, zo komen we woensdag 24 en donderdag 25 april weer langs de deur met onze loten. Een groot deel van de opbrengst gaat naar onze eigen afdeling, zodat we weer leuke activiteiten kunnen organiseren. Tevens is de Rabobankclubactie van start gegaan, daarbij kunt u deze week nog op ons stemmen, mits u lid bent."

"17 mei organiseren we ook weer de scootmobieltocht, beschikt u over een scootmobiel en lijkt het u leuk om een keer mee te rijden, schroom dan niet en neem contact op met het secretariaat van Zonnebloem Gendt via 0481 425258. De kosten voor deze middag zijn 15 euro en u hoeft geen lid te zijn van de Zonnebloem, dit is overigens bij alle activiteiten van de Zonnebloem het geval.

Meer berichten