Logo gemeentenieuwsonline.nl

Tweede editie met waanzinnige line-up TOP Music Fest

TOP doet het weer dit jaar, een TOP Music Fest, op zaterdag 18 mei. Na de uitverkochte editie van vorig jaar, met onder andere Jim van der Zee, moest er natuurlijk een vervolg komen. De formule is hetzelfde gebleven: fantastische optredens in de hele TheaterKerk.

Niels Geusebroek (21.00 - 22.00 theaterzaal)

Om te beginnen Niels Geusebroek. Deelnemer aan de Voice in 2011. Won ook de 100% NL Award. Wie kent hem niet! Na zijn megahits ‘Year of Summer’ en ’Take your time Girl’ hoort hij bij de top van Nederland. Momenteel toert hij nog langs alle grote Nederlandse theaters met nummers van Coldplay, de band die voor hem als muzikant een grote inspiratiebron is.

Eli Goffa (21.45 - 23.15 foyer)

En wat dacht u van de Vlaming Eli Goffa. Hij was al eerder in de TheaterKerk en maakte een verpletterende indruk met zijn krachtige songs en een prachtige stem. Vorig jaar kwam zijn eerste album 'Written in the Stars’ uit , waarop de op americana, roots & soul geïnspireerde muziek tot leven komt.

Jan Terlouw & The Nightclub (23.00 - 24.15 theaterzaal)

Last but not least...Jan Terlouw Junior & The Nightclub. Decor is een jaren 20-nachtclub. Bezeten jazzvingers, diepe elektronische bassen, big band sounds en vintage soulzang voeren je mee naar de sferen van een jaren 20-nachtclub.

En...in de foyer kan bovendien worden gedanst op de swingende dance tracks DJ John

Aanvang 20:30. Kaartjes kosten 20,00 euro per stuk en zijn te bestellen op www.topbemmel.nl en tevens verkrijgbaar bij boekhandel De Toren van Bemmel en in de Theaterkerk, Markt 5, Bemmel.

Meer berichten