Logo gemeentenieuwsonline.nl
Badmintontoernooi. (foto: Alberdien Langen)
Badmintontoernooi. (foto: Alberdien Langen) (Foto: Alberdien Langen)

Fantastische opkomst Open Badminton Toernooi Gendt

GENDT - Zondag 14 april vond in Gendt het Open badmintontoernooi plaats. Dit jaar werd het toernooi alweer voor de 18e keer georganiseerd met een groot aantal deelnemende koppels, liefst 79 koppels (vorig jaar 73) met ruim 100 personen.

Zondagochtend begonnen we met de dames- en heren dubbels en ’s middags de gemengd dubbels. Dit jaar kwamen de deelnemende koppels uit Arnhem, Breda, Culemborg, Dieren, Eerbeek, Lent, Nieuwegein, Nijmegen, Zutphen en natuurlijk Gendt. Er werden over de gehele dag zo’n 160 wedstrijden afgewerkt van 08.45 tot 17.45 uur. Om 18.00 uur was de prijsuitreiking.

De gezelligheid, sfeer en sportiviteit zat er gelijk goed in. Er werd fanatiek tegen elkaar gestreden om de wedstrijdpunten. Het was weer een zeer geslaagde dag! De activiteitencommissie van BC Gendt bedankte Hofstede Hovaria Snelders Sport, Etos Venselaar en WijnZinnig voor de prijzen en sponsoring van dit toernooi. Tevens ook een aantal winkeliers AH Gendt, The Read Shop Viergever, Coop Gendt, Dio Carla, Moods, Alberdeco, Bloemsierkunst De Gent, Cafetaria Flintrop, Boerderijwinkel De Geer, Schoonheidssalon Erika, Bakkerij Milder, Tuincentrum De Pas, Leemreise, Wijs IJs, Eucalypta snoepgoed, De Huyskweker, Rebo Reclame, Nr. 19, Welkoop en van Dam Tweewielers voor het beschikbaar stellen van prijzen voor de loterij.

"Lijkt het je ook leuk om een keer te badmintonnen. Badminton Club Gendt heeft een jeugdafdeling op de dinsdagavond. Volwassenen spelen op woensdagavond. Kom gerust een kijkje nemen in sporthal Walburgen. Meer informatie staat op www.bcgendt.nl.

Meer berichten