Logo gemeentenieuwsonline.nl
Dit keer een van onze Bol hoffotografen maar eens op de foto in de kabouterboom in Hemmen. (foto: M.van Eechoud)
Dit keer een van onze Bol hoffotografen maar eens op de foto in de kabouterboom in Hemmen. (foto: M.van Eechoud) (Foto: m.van eechoud)

deBol zoekt het voorjaar in Hemmen

BETUWE - Op woensdag 17 april vertrokken zeventig wandelaars vanaf Zetten naar Hemmen. Op zoek naar het voorjaar werden zij getrakteerd op weilanden met vrolijke koeien, schitterend bloeiende fruitbomen, kleine zwart/witte lammetjes, de prachtige kasteeltuin en het mooie park in Hemmen en vervolgens kon iedereen paaseitjes zoeken langs het pad aan de Linge.

Vervolgens werd er bij het Pannenkoekenhuis aan de Linge gepauzeerd en na een heerlijk kopje koffie met feestelijke cake ging men weer terug naar Zetten. Al met al een zeer geslaagde wandeltocht met schitterend wandelweer, het was wéér puur genieten!

De volgende Bol-wandeltocht zal niet op 1 mei plaatsvinden, maar op zondag 5 mei. Op deze speciale dag wordt de Bevrijdingstocht georganiseerd. In Huissen wordt het bevrijdingsvuur opgehaald en dit wordt via de kapel van 'Maria van de bloeiende Betuwe' naar Bemmel gebracht.

Iedereen is hierbij welkom om met deBol op pad te gaan. Het inschrijfgeld voor deze tocht is 4 euro inclusief koffie en een eenvoudige lunch bij de kapel. Deelname vóór 2 mei opgeven in verband met de lunch via 06 54975063 / 06 22540214 of via de mail: stichting.debol@planet.nl. Kijk voor meer informatie op: www.debolbemmel.nl. En dan nog even ter herinnering: Hebt u nog niet gestemd bij de Rabo Clubkas Campagne? Doe dat dan vóór 27 april en stem op deBol Bemmel!

Meer berichten