Afbeelding

Heropening Grand café Barend Huissen

Zakelijk

HUISSEN - "We gaan een andere koers varen. Het Hyssensch Koffyhuys ademt vooral koffie uit. Terwijl je bij ons kunt genieten van zoveel meer. Daarom hebben we het roer omgegooid: een nieuwe naam, een andere website en een gerestyled interieur."

"Onze nieuwe naam is Grand café Barend. Barend staat voor 'De vrolijke drinker' van Hollandsche meester Frans Hals. De vrolijke drinker was een schutter, maar deze heldhaftige, ouderwetse mannennaam doet eveneens denken aan een robuuste zeeman. Wij hebben een voorliefde voor Terschelling. Beroemd Nederlands zeevaarder Willem Barentsz is geboren op Formerum Terschelling. Toeval bestaat niet. Tot slot is Barend een mens. De mens staat bij Grand café Barend centraal. Dat uiten we door onze gastvrije houding en door alleen het beste te willen voorschotelen. Het interieur hebben we aangepast in deze sfeer en ook de menukaart is nieuw.

Je kunt bij Grand café Barend nog altijd de lekkerste koffie van de regio drinken. Daarnaast bereidt onze chef-kok verrukkelijke gerechten voor de lunch en het diner. Onze borrelplanken zijn niet te versmaden. Wij werken met pure ingrediënten zoveel mogelijk van lokale versleveranciers. Dat is niet alleen duurzaam. Op deze manier stimuleren we lokaal zakendoen. De menukaart wisselt per seizoen. Daarnaast hebben we speciale arrangementen tijdens feestdagen of festiviteiten. Heb je een locatie nodig om iets te vieren, voor een feest of zakelijke gelegenheid dan huur je grand café Barend exclusief af. Je geeft jouw happening een persoonlijke accent met de selfietafel. In deze tafel kun je een gepersonaliseerde print leggen. Een eye catcher voor elk evenement. Uniek en nooit eerder gezien.

10 en 11 mei is de heropening. Kom je eten, drinken en genieten? We serveren een speciaal driegangendiner voor 20,00 euro. Je start met een borrelplank daarna heb je de keuze uit zeebaars Barentsz, Vega Wad anders (tagliatelle) of
VOC Biefstuk. Als nagerecht smul je van crème brûlée. Dineren à la carte is eveneens mogelijk. Als afsluiting proosten we met een authentiek Terschellings Juttertje. Reserveer een tafel via www.grandcafebarend.nl; info@grandcafebarend.nl of bel 026 2222019."

Uitgelicht

Digitale krant