Logo gemeentenieuwsonline.nl
Prijswinnaars: Ria van de Pavert, Henk Hof, Marian Staring, Jan Wijnnobel,  Mimi Dikotter, Ria Lippmann, Frans Krol en Thea Reymers. (foto: JBC Lingewaard)
Prijswinnaars: Ria van de Pavert, Henk Hof, Marian Staring, Jan Wijnnobel, Mimi Dikotter, Ria Lippmann, Frans Krol en Thea Reymers. (foto: JBC Lingewaard) (Foto: JBC Lingewaard)

Bargezellig jeu de boules-toernooi

HUISSEN - Traditioneel opent Jeu de boulesclub Lingewaard het buitenseizoen met het zogenaamde Voorjaarstoernooi. Dit jaar op zondag 28 april.

Een veertigtal spelers en enkele supporters kwamen op het evenement af. Ze waren allemaal goed warm gekleed want de dag begon frisjes en er was door het KNMI ook nog regen beloofd. Maar de spelleiding stond klaar met dampende koffie/thee met een lekkere tompouce. Die werd opgepeuzeld op het terras terwijl de laatste nieuwtjes werden uitgewisseld.

“Daarna toen moest er toch echt worden gebouled, drie partijen telkens met een andere medespeler. De voorspelde regen bleef uit en de zon brak zelfs door, de jassen konden uit.
De teamindeling was zodanig geregeld dat zowel sterke, geroutineerde spelers als beginnelingen in de prijzen konden vallen. Maar je moest natuurlijk wel je beste beentje voorzetten. Toernooiwinnaar werd Jan Wijnhoven, tweede plaats Frans Krol en derde werd Henk Hof. Daarnaast was er nog een poedelprijs en een kleine verloting. Alle prijswinnaars zien we hier op de foto.
Jeu de boulesclub Lingewaard stelt net als het vorig jaar tot en met september zijn banen weer open voor eenieder die het spelletje nog niet kent. Elke dinsdag vanaf 13.15 uur bent u welkom en helpen wij u op weg. Vooraf aanmelden is niet nodig. U mag vier keer meespelen zonder enige kosten. Wij zijn gevestigd aan het Kampstuk 23, 6852 AC te Huissen (bij de brandweerkazerne.) Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Geert Klein Middelink (06-12 50 68 60). Of kijkt u op onze website www.jbcl.nl.”

Meer berichten