Logo gemeentenieuwsonline.nl

Nieuws van bridgeclub Gendt

2e paar in de B-lijn
2e paar in de B-lijn (Foto: C. Matzinger)

GENDT - Na een spannende strijd werd de zesde ronde van het seizoen 2018/2019 van de Bridgeclub Gendt beëindigd. De speelavonden van deze ronde werden in de vaste speellocatie de Klok Horeca in Gendt gehouden.

De ronde leidde tot de volgende resultaten in de drie speellijnen:

In de A-lijn eindigden: 1.: Ellen Groenen en Jannie van de Werken, 2.: Ad Augustin en Gé Lijbers en 3: Ton Giesen en Arie Puiman.In de B-lijn promoveerden naar de A-lijn: 1.: Jos van de Werken en Eric Groenen, 2.: Lies Hegeman en Mieke van Gellecum (foto) en 3.: Piet Boeijen en Riet van der Velde.In de C-lijn promoveerden naar de B-lijn: 1.: Annie Janssen en An Nissen, 2.: Erica de Blécourt en Wilhelmien Hendriks en 3.: Tonnie van den Broek en Maja Sparnaay.

Hiermee werd de competitie afgesloten. Er zijn echter nog activiteiten georganiseerd. Zo is er vanaf 2 juli 2019 wekelijks de Zomeravondbridge, samen met de bridgeclubs Doublet uit Bemmel, BC Huissen en Cool Down uit Huissen, waaraan ook door niet-clubleden kan worden deelgenomen.

Verder is er dit jaar weer de bekende KersenDrive. Op zaterdag 29 juni 2019 organiseert de Bridgeclub Gendt voor de 27e keer de KersenDrive tijdens het Kersenfeest in Gendt, waaraan door iedere bridgespeler kan worden deelgenomen. Ruim 200 deelnemers uit alle windstreken spelen in zes verschillende horecalocaties en wandelen van de ene naar de andere locatie over de gezellige braderie. Aan het einde van de dag reikt de Kersenkoningin in De Klok Horeca de prijzen uit. Meer informatie hierover en ook allerlei andere wetenswaardigheden staan op de website: www.bridgeclubgendt.nl.

Meer berichten