Logo gemeentenieuwsonline.nl
Huissenaar Hans Witjes is vrijdag 24 mei te zien en te horen bij het Open Podium in Elst.  (foto: PR)
Huissenaar Hans Witjes is vrijdag 24 mei te zien en te horen bij het Open Podium in Elst. (foto: PR)

Hans Witjes bij Open Podium Elst

ELST/HUISSEN – Twee gitaristen en een zangeres zijn vrijdag 24 mei te aanschouwen en te beluisteren tijdens het Open Podium Elst. Zij verzorgen die avond in zalen- en partijcentrum Onder de Toren aan de Sint-Maartenstraat 34 In Elst, ieder afzonderlijk, een optreden.

Het betreft deze avond drie regionale muzikanten, die vanaf 20.30 uur het podium betreden. Zo brengt de in Huissen woonachtige singer-songwriter Hans Witjes weer eens bezoek aan het Open Podium. Hij is met enkele van zijn eigen Nederlandstalige luisterliedjes te zien en te beluisteren.
Verder is ook gitarist/zanger Wes Leurs present. De Elstenaar speelt dan onder meer nummers van Dire Straits en The Rolling Stones. De enige vrouwelijke muzikant in het gezelschap is zangeres Yoke Anders, in Elst en omgeving geen onbekende. Zij begeleidt zichzelf op de piano bij nummers van artiesten als Kate Bush, Cindy Lauper en Marco Borsato.
Wie altijd al op het podium wil staan, of wie zin heeft om een keer het publiek te laten horen wat hij/zij zoal in zijn/haar mars heeft, kan dat doen tijdens het Open Podium. Dat aanbod geldt ook voor bandjes. De organisatie Muziek In Elst faciliteert de deelnemers daarbij met de benodigde apparatuur, zoals versterkers en microfoon. Die zijn in de zaal aanwezig. Wie eind juni wil optreden, die meldt zich aan vóór 14 juni via 06-53868766, of via Tonny@muziekinelst.nl. Publiek is bij het Open Podium altijd welkom. De entree bedraagt twee euro. Info staat op www.muziekinelst.nl/open-podium.

Meer berichten